Weboldal

projektjeinkből

Egy induló vállalkozás elengedhetetlen kommunikációs eszköze a közösségi média jelenlét mellett az internetes honlap, hiszen a legtöbb fogyasztó ma már az interneten tájékozódik. Míg a Facebookon, Instagramon aktualitásokról számolunk be, alapvető információkat (nyitvatartás, elérhetőség stb.) teszünk közzé, addig weboldalunkon a lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésünkre mind megjelenítésben, mind tartalomban. Honlapunk vállalkozásunk internetes tükörképe, ahol az első benyomás születik szolgáltatásunkról. A jól megválasztott képek, az áttekinthető menüstruktúra, a stilisztikailag és persze nyelvtanilag helyes kommunikáció olyan alapelvárás, melyek már azelőtt árulkodnak rólunk, hogy valaki elmerülne honlapunk tartalmában.

Ügynökségünk saját fejlesztésű wordpress és kedvezőbb ár-érték arányú grafikai sablonalapú weblapok készítésével is foglalkozik, így a bonyolultabb igényeknek épp úgy eleget tudunk tenni, mint a kisebb büdzsével gazdálkodó kisvállalkozásoknak.

A honlap elkészültét követően keresőoptimalizálás (SEO - search engine optimalization) szolgáltatással is segítjük a minél jobb internetes eléréseket.

A magyar Woots márka nemzetközi piacralépésének támogatására a honlap a magyar mellett német és angol nyelven is elkészült.

Megbízó: WOOTS - Papp Mihály faipari mérnök

https://www.woots.hu