Szövegírás

Projektjeinkből..

A 21. században a kommunikáció legnagyobb része a világhálón zajlik. Egy kattintásra vagyunk a világ bármely táján zajló hírektől, másodpercek alatt benyomásokat szerezhetünk eddig ismeretlen termékekről, szolgáltatásokról, vállalatokról. Kiemelten fontos tehát, hogy megfelelő módon tájékoztassuk érdekelti csoportjainkat magunkról, naprakész információval lássuk el az irántunk érdeklődőket, és tegyük ezt olyan formában, hogy élvezet legyen a felületeinken töltött idő. A kreatív szövegírás magában foglalhatja általános honlapszövegek, blogcikkek, sajtóbeszámolók, interjúk készítését. Mindezt kizárólag a legmagasabb stilisztikai, nyelvhelyességi és helyesírási minőségben, idegen nyelven is. 

Megbízónk felkérésének eleget téve megújuló honlapjára készítettünk szöveges tartalmakat. Új megközelítésbe helyeztük a célcsoportjaival folytatott kommunikációt, a közvetlenebb hangvétel és a lendületes, izgalmas, könnyen fogyasztható tartalom került előtérbe.

Megbízó: Audi Hungaria Zrt.

https://www.audi.hu


Megbízónknak a social media menedzsment és honlapmenedzsment mellett fotózunk is, valamint ezúttal egy hosszabb blogbejegyzésben számoltunk be egy nagyszabású referenciaprojektjéről, melyhez helyszíni interjút készítettünk a cikkben szereplő intézmény munkatársával.

Megbízó: ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Kft.

https://ovarvafa.hu/2023/04/15/2176/