Csapatunk

Általunk lesz egyedi.

Dr. Jakab Petra

Ügyvezető, kreatív vezető

A Younique Communication megálmodójaként fő célom a legmagasabb szintű szervezeti kommunikáció, rendezvények megvalósítása. Kommunikációs és turisztikai szakemberként azt vallom, amit ismerünk, azt megtanuljuk becsülni, szeretni. Ezt a szeretetet pedig könnyű továbbadni! Hírnevének gondozása jó kezekben lesz nálunk!

Németh-Bogdány Judit

Tréner, nyelvtanár

Elkötelezett híve vagyok az oktatásnak, a tudásátadásának. Trénerként legfőbb célom, hogy elgondolkodtassak embereket, hogy AHA-élményt szerezzek, hogy beindítsak folyamatokat, hogy elősegítsem a pozitív irányú változást, végső soron mozgósítsam a résztvevőkben szunnyadó belső erőforrást. Mindezt úgy, hogy a jó hangulatról sem feledkezünk meg.

Hartai Balázs

Grafikai tervezés, kivitelezés

2008-ban kezdtem grafikával foglalkozni, aminek eredményeként 2015-2020 között külföldön volt alkalmam alkalmazott grafikus illetve dekoratőrként több neves világcéggel együttdolgozni. Számomra minden tervezési feladat igazi örömmunka, mert azzal foglalkozhatok, amt igazán szeretek.

Ficsór Dávid

Social Media, Rendezvény

Szerkesztő riporterként, műsorvezetőként szerzett több éves tapasztalattal a hátam mögött bátran bízza rám rendezvénye moderálását, social media felülete szerkesztését!