Csapatunk

Általunk lesz egyedi.

Dr. Jakab Petra

Ügyvezető, kreatív vezető

A Younique Communication megálmodójaként fő célom a legmagasabb szintű szervezeti kommunikáció, rendezvények megvalósítása. Kommunikációs és turisztikai szakemberként azt vallom, amit ismerünk, azt megtanuljuk becsülni, szeretni. Ezt a szeretetet pedig könnyű továbbadni! Hírnevének gondozása jó kezekben lesz nálunk!

Németh-Bogdány Judit

Tréner, nyelvtanár

Elkötelezett híve vagyok az oktatásnak, a tudásátadásának. Trénerként legfőbb célom, hogy elgondolkodtassak embereket, hogy AHA-élményt szerezzek, hogy beindítsak folyamatokat, hogy elősegítsem a pozitív irányú változást, végső soron mozgósítsam a résztvevőkben szunnyadó belső erőforrást. Mindezt úgy, hogy a jó hangulatról sem feledkezünk meg.

Hartai Balázs

Grafikai tervezés, kivitelezés

2008-ban kezdtem grafikával foglalkozni, aminek eredményeként 2015-2020 között külföldön volt alkalmam alkalmazott grafikus illetve dekoratőrként több neves világcéggel együttdolgozni. Számomra minden tervezési feladat igazi örömmunka, mert azzal foglalkozhatok, amt igazán szeretek.

Ficsór Dávid

Social Media, Rendezvény

Szerkesztő riporterként, műsorvezetőként szerzett több éves tapasztalattal a hátam mögött bátran bízza rám rendezvénye moderálását, social media felülete szerkesztését!

Hadarits Péter

Szervezetfejlesztő, Tréner

Hiszem, hogy egy szervezet belső értékeit az együttműködő csapat és az általuk elért eredmények tudják leginkább közvetíteni. A változás lételme minden szervezetnek, de azok a csapatok tudnak leginkább versenyképesek maradni, akiknek belső igénye a folyamatos fejlődés és a már meglévő tehetségek kiaknázása. Meggyőződésem, hogy mindig lehetünk jobbak, ezért elkötelezett vagyok amellett, hogy egy jó csapatból a legjobbat hozzam ki.

Deli Gabriella

Protokollszakértő, Rendezvényszervező

A protokoll tágabb értelemben magában rejti a viselkedéskultúrát, a szertartásrendet, a kultúrák közötti kommunikációt, valamint a hivatalos események, rendezvények szervezését, lebonyolítását.

A munkám a hobbim, szeretem a kihívásokat, keresem az újat, a hagyományok szem előtt tartásával.